Het vormgeven van je eigen leven? Ook al zal dat voor iedereen een andere uitkomst geven, het begint wel vaak met hetzelfde. Een sluimerend besef dat je toe bent aan een nieuwe fase. Een artikel over hoe wij het roer om gooiden en hier op Vrije Oogst terecht kwamen.

 
Vrije Oogst
 
 

Enkele jaren geleden verruilden we een comfortabel bestaan voor de onzekerheid van een nieuw begin. Het roer moest om, ook al hadden we zakelijk alles bereikt wat we ons ten doel hadden gesteld: meer dan genoeg cursisten, een schitterende locatie in de bossen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een bovengemiddeld renderende onderneming. Maar de overvolle agenda die daarmee samenhing ging ten koste van wat wat wij in ons hart belangrijker en leuker vonden: het gezin, de natuur, gezondheid, tijd om te experimenteren met NLP, spiritualiteit, duurzaamheid, vertraging, ontmoeting en banale dingen zoals klussen, knutselen, en spelen. Dat waren voor ons de ingrediënten waarmee we onze nieuwe lifestyle wilden doordrenken, parallel aan het verzorgen van trainingen vanuit een eigen locatie in een natuurlijke omgeving.

Op verzoek van INZICHT, Tijdschrijft voor NLP, schreven we hier een artikel over om de lezer te laten beleven hoe wij dit samen in de praktijk brachten. Bovenstaand is een klein fragment daaruit. Het hele artikel kun je hier downloaden: Vrije Oogst – Plek voor persoonlijke ‘trance-formatie’

Wellicht herken jij ook een verlangen naar nieuwe ervaringen of een andere omgeving, ook al heb je het nu misschien eigenlijk al best goed voor elkaar? Of je wilt gewoon ergens een punt achter zetten? Voor ons was het een combinatie van beiden. Of een verandering zich vooral in de buitenwereld of juist in de binnenwereld mag voltrekken, het is sowieso goed er aandacht aan te besteden.

(202 keer bekeken, 1 keer vandaag)