Download jouw e-book

Hartelijk dank voor je interesse in Gelukkig in je Bubbel!

We geven dit e-book gratis weg in de hoop dat het jou ook zal helpen makkelijker ‘gelukkig in je bubbel’ te zijn. En om nieuwe mogelijkheden te zaaien in een wereld waarin alles met alles in verbinding staat.

Het downloaden begint zodra je op de afbeelding hieronder klikt. Veel plezier!

Als je iets terug zou willen doen…

…dan zouden het op prijs stellen als je kennis wil nemen van onderstaande vragen en ideeën. Kijk maar hoe de verschillende ideeën er voor jou uitzien en doe alleen waar je je goed bij voelt of wat je als muziek in de oren klinkt.

1. Allereerst horen we graag van je terug wat je ervaren hebt en op welke wijze het e-book hopelijk waardevol voor jou is. Feedback kun je sturen naar info@vrijeoogst.nl.

2. Overweeg of je iets positiefs wilt schrijven voor onze website en het eventueel wilt delen binnen je (social media) netwerk met een linkje naar Vrije Oogst.

3. Stuur het liever niet rechtstreeks aan anderen door, omdat we graag weten wie het downloadt en we op de hoogte mogen houden van nieuwe versies. Maak anderen liever attent op onze website waar ze het gratis kunnen downloaden.

4. Laat het ons alsjeblieft weten wanneer je het voor andere toepassingen zou willen gebruiken dan voor jezelf, bijvoorbeeld binnen je eigen coaching, lespraktijk of bedrijf. We staan daar voor open maar geven vooraf geen toestemming het zonder overleg (deels) te verspreiden.

5. Overweeg een vrijwillige bijdrage aan de forse tijdsinvesteringen van dit en een van onze volgende gratis e-books via ons bankrekeningnummer NL11TRIO0390922838.

6. Mocht je ooit elders een NLP Practitioner gevolgd hebben, overweeg dan een keer deel te nemen aan onze 2-daagse NLP APK, die we elk seizoen organiseren voor mensen uit alle NLP-windrichtingen die hun kennis en vaardigheden willen blijven toepassen en onderhouden.

7. Heb je elders een NLP Master Practitioner gevolgd en heb je na het lezen van dit e-book ook interesse in het vervolg dat bij de Master hoort: het gratis e-book ‘Meester van Betekenis’ ? Laat het ons even weten op info@vrijeoogst.nl.

Tenslotte:

Wij geven het liefst op een mooie locatie en in kleine groepen ervaringsgerichte NLP-trainingen. Online en theorie zijn zeer interessant, maar doen ons hart niet sneller kloppen. Wellicht snappen we er gewoon te weinig van? Heb jij het idee dat je hierin iets voor Vrije Oogst kunt en wilt betekenen, dan zijn we altijd nieuwsgierig.