2-daagse retreats voor NLP practitioners

NLP APK

Je blijft altijd een NLP Practitioner

‘Ook al heb ik de NLP Master Practitioner gedaan, en straks de trainersopleiding, ik blijf primair een Practitioner. De nieuwsgierigheid van de beginner’s mind. Als ik het zelf niet blijf toepassen, hoe kan een ander het dan ooit van mij leren?’

Deze opmerking van een student kon niet beter verwoorden waar het bij NLP om gaat. De mindset van een NLP Practitioner is voortdurend in ontwikkeling en groeit met elke nieuwe ervaring. Zowel bij het verbeteren van je professionele NLP-vaardigheden als bij verdergaande bewustwording en ontwikkeling met behulp van NLP. Mislukking bestaat immers niet, terwijl we feedback goed kunnen gebruiken. Dus toepassen, ervaren, oefenen, experimenteren, opletten, afstemmen, feedback vragen en op steeds meer vlakken flexibel en onbewust bekwaam worden.

Wie een gedegen NLP-opleiding volgt, is meestal razend enthousiast. Zowel door bevrijdende persoonlijke ervaringen als de ontdekking van de mogelijkheden van NLP en je eigen zenuwstelsel. Daarna zakt het nog wel eens, ergens op een plekje in het slimme onbewuste. Aan de oppervlakte blijft mogelijk wat terminologie, een enkele mooie uitspraak, een handig taalpatroon of ander techniekje paraat. Wat prima is voor de een en wellicht zonde voor een ander. In onze ervaring zijn je NLP-mindset en vaardigheden elke dag van waarde, als je ze paraat hebt en af en toe opfrist en blijft leren. De leerervaringen zitten er al; de uitnodiging van deze NLP APK is daaruit vrij te blijven oogsten.

Daarom organiseert Vrije Oogst vier keer per jaar een 2-daagse NLP APK: een korte volledige verzorgde retreat waarin je wordt ondergedompeld in een oase van ervaringen met NLP binnen de belevingswereld van Vrije Oogst.

Heb jij ooit een NLP (Master) Practitioner gevolgd en zou jij je kennis en vaardigheden willen opfrissen, onderhouden en verrijken? Het maakt niet uit waar je het hebt gedaan, hoe lang het geleden is, wat je ervan onthouden hebt of nu nog toepast. Waar het om gaat is dat je ooit in de wondere wereld van NLP bent gestapt en daar nu nieuwe ervaringen aan toe wilt voegen.

 

 

Wat mag je verwachten van deze training?

Een waardevolle periodieke NLP-onderhoudsbeurt, die leerzaam, relaxed en leuk is. Een trainer die ook zelf als Practitioner graag blijft leren en zeker niet de waarheid in pacht heeft, maar wel rijkelijk kan putten uit een grote hoeveelheid aan oefeningen en ervaringen uit onze eigen trainingen en de trainingen die we volgden bij de grootmeesters binnen NLP: Frank Pucelik, Richard Bandler, John Grinder, Robert Dilts en vele anderen.

We werken graag met wat zich aandient en waar behoefte aan lijkt te zijn. Vooraf of tijdens de dagen kun je vragen bepaalde oefeningen te doen of materie op te frissen. Ook snijden we op verzoek graag bepaalde thema’s aan, zoals gezondheid, coaching, werkstress, opvoeding of bijvoorbeeld liefdesrelaties. Natuurlijk hebben we een rode draad in gedachten en zorgen we ervoor dat er altijd iets aan bod komt van Richard Bandlers magische benadering van ‘onbewust leren’, John Grinders fascinerende NLP New Code en Frank Puceliks oorspronkelijke MetaNLP met de verloren schatten uit de begintijd. We garanderen dat je je liefde voor NLP zult vernieuwen en de 2-daagse als een verrijking zult ervaren, voor je ontwikkeling, je kennis en je kunde.

Tussen de lesmomenten kun je je zintuigen laten genieten van de prachtige omgeving en de liefdevol bereide maaltijden met een kleine groep andere NLP Practitioners, tijdens de twee lunches, het avondeten en het ontbijt. Indien je daarvoor tijdig kiest, kun je bij ons ook laagdrempelig overnachten in een van onze gastenkamers of het vakantiehuisje. Het enige wat we tijdens de APK niet doen is ‘keuren’, want het niet om goed of fout maar of het voor jou werkt.

Als je wilt kun je vooraf je lesmateriaal nog eens doornemen of ons gratis e-book Gelukkig in je Bubbel, maar eigenlijk is voorbereiding niet nodig: bereidheid is alles.

De feiten op een rij

Details NLP APK:
  • Trainer: Paul Flier
  • Groepsgrootte: Maximaal 10 personen
  • Studieduur: 2 aaneengesloten dagen: dag 1 van 10:00 – 18:00 met gezamenlijk diner en dag 2 van 9:00 – 16:30
  • Kosten: € 495,- per deelnemer, incl. lunch en avondeten en vrijgesteld van BTW.
    (Sta jij in het onderwijs voor de groep en/of overweeg je trainingen te combineren, informeer dan naar de gunstige voorwaarden).
  • Sta jij in het onderwijs voor de groep of overweeg je aan meerdere trainingen deel te nemen, dan gelden aangepaste tarieven (informeer naar de voorwaarden).
  • Locatie en data: Vrije Oogst, Zomervreugdweg 3, 7251 NX  Vorden – data zie agenda
  • Overnachten: op Vrije Oogst in een van vijf eenvoudige eenpersoonskamers  (€ 25 per nacht, excl. 9% BTW) of in een klein appartement (€ 60 per nacht, excl. 9% BTW) of kosteloos in een tentje, alles inclusief ontbijt. Alle overnachtingsmogelijkheden hebben gedeeld sanitair. In de omgeving zijn er diverse leuke hotels en B&B’s.

Meer weten over onze uitgangspunten, het curriculum en kwaliteitsmethodiek? Neem contact op of lees hier het eerste hoofdstuk van ‘Gelukkig in je bubbel’ waarin dit wordt toegelicht. 

Wil je deze opleiding komen volgen?

Stuur dan het aanmeldformulier in en binnenkort verwelkomen we je graag op Vrije oogst.

Vrije Oogst

Zomervreugdweg 3

7251 NX Vorden

085 – 864 0146

info@vrijeoogst.nl

gecertificeerd door:

Nobco

KvK 63252260     BTW 855155851B01     Bank NL11TRIO0390922838